bestel uw tickets eenvoudig online

Tickets en souvenirs

Privacyverklaring

De Veluwsche Stoomtrein Maatschappij heeft deze privacy verklaring opgesteld om aan te tonen dat wij uw privacy serieus nemen.
Het onderstaande geeft u een beeld hoe wij binnen de website van Veluwsche Stoomtrein Maatschappij met uw persoonlijke gegevens omgaan.
Alle gegevens die door Veluwsche Stoomtrein Maatschappij worden verzameld, zullen strikt vertrouwelijk bewaard worden en zullen absoluut niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een of andere manier worden openbaar gemaakt. De informatie die u aan Veluwsche Stoomtrein Maatschappij geeft, zal met de grootst mogelijke zorg behandeld worden.

Waarvoor gebruiken we uw gegevens?
De persoonlijke gegevens die u invoert in onze webwinkel worden gebruikt voor het aan u sturen van de E-tickets, ritinformatie en een eenmalige enquete. Nieuwsbrieven verzenden wij alleen naar de personen die dit bij het invoeren van hun gegevens hebben aangegeven deze te willen ontvangen. De informatie die wij via onze site aan u vragen is niet meer dan dat wij nodig hebben om uw bestelling/reservering en de eventuele correspondentie in goede banen te leiden. Statistieken van de site kunnen worden gebruikt om de website te verbeteren en om het gebruik van de website te evalueren.

Beveiliging van informatie.
We treffen voorzorgsmaatregelen om uw persoonlijke gegevens te beveiligen. Tot alle persoonlijke gegevens is slechts toegang mogelijk door een beperkt aantal medewerkers van de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij. Het wachtwoord dat u ingeeft bij het aanmaken van een account wordt versleuteld opgeslagen zodat niemand uw wachtwoord kan achterhalen, ook wij niet.

Met wie kunt u contact opnemen?
Mail ons op winkel@stoomtrein.org of stuur een brief naar de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij, indien u vragen of opmerkingen heeft over deze privacyverklaring, om schending van de privacyverklaring te melden, indien u wilt dat wij uw persoonlijke gegevens in onze bestanden corrigeren of bijwerken of indien u bezwaar heeft tegen het gebruik van uw gegevens voor mededelingen aan u.
De Veluwsche Stoomtrein Maatschappij zal naar aanleiding van een verzoek van elke geregistreerde bezoeker zijn of haar persoonlijke gegevens uit de database verwijderen. Tevens kan de bezoeker online zijn of haar gegevens aanpassen en wijzigen. U heeft het recht op inzage in de informatie die wij over u bewaren.

Contact opnemen met de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij.
Indien u vragen heeft over deze privacy verklaring of uw ervaringen met de webwinkel met ons wilt delen, kunt u contact met opnemen met:

Veluwsche Stoomtrein Maatschappij
T.a.v. webwinkel
Rijnstraat 68
7332 AX  Apeldoorn
055-5061989
winkel@stoomtrein.org