Stamppotrit 5 november 2017


Prijs:

Maak een keuze:Aantal:


  • Omschrijving

Stoom mee tijdens de stamppotrit Op zondag 5 november rijdt de VSM met een bijzondere historische stoomtrein over de Veluwe. Tijdens deze reis over een deel van de Koningslijn tussen Apeldoorn en Dieren, kunt u genieten van een heerlijk samengesteld stamppottenbuffet. Het buffet zal voor u klaarstaan in originele Wagon-Lits restauratierijtuigen die zijn gebouwd in 1927, een unieke ervaring! Het keukenpersoneel zal er alles aan doen om dit buffet al rijdend voor u te bereiden in de keuken van de trein.

 

VERTREKTIJD

U wordt rond 16:30 uur verwacht in het Museumstation Beekbergen, niet veel later zal de stoomtrein vertrekken naar Dieren. De verwachting is dat u rond 20:30 uur weer terug bent in Beekbergen. Tijden onder voorbehoud.

 

Heeft u vragen over dit arrangement? Neem dan contact op via winkel@stoomtrein.org.

 

* Bij de prijs zit de reis per stoomtrein, het stamppottenbuffet, koffie, thee en water inbegrepen.
* Kinderen t/m 3 jaar reizen gratis mee (op schoot),
* Reserveren is verplicht, omdat het aantal zitplaatsen in deze trein beperkt is. U kunt bij andere mensen aan tafel worden ingedeeld.

* Genoemde tijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen.
* Het menu is momenteel nog niet bekend.
* Het verzorgen van speciale diëten (bijv. lactose intolerantie of allergieën) behoort, door de inrichting van onze keuken(s), niet tot de mogelijkheden. Voor sommige vormen van vegetarisme kan een uitzondering worden gemaakt waarbij een speciaal menu kan worden bereid tegen extra kosten. Wij verzoeken u vriendelijk dit kenbaar te maken tijdens uw reservering, er zal dan worden gekeken naar eventuele mogelijkheden.

 

Dit arrangement is ook te boeken als bedrijfsuitje, informeer naar de mogelijkheden via de winkel.

 

Vanwege de beperkte ruimte in onze historische rijtuigen is het helaas niet mogelijk om kinderstoelen te plaatsen.