Wilddiner-Express 29 oktober 2017


€89,00

Aantal:


  • Omschrijving

Stoom mee tijdens de Wilddiner-ExpressOp zondag 29 oktober rijdt de VSM met een bijzondere historische stoomtrein over de Veluwe. Tijdens deze reis over een deel van de Koningslijn tussen Apeldoorn en Dieren, kunt u genieten van heerlijke wildgerechten die passen bij de streek. Het menu zal worden geserveerd in originele Wagon-Lits rijtuigen die zijn gebouwd in 1927.

Terwijl u aan het genieten bent van het diner (dat in de rijdende trein zal worden klaargemaakt), zijn de stoker en de machinist druk bezig om te zorgen dat de stoomtrein kan blijven rijden. De stoker schept de kolen op het vuur zodat de machinist de trein in beweging kan zetten, precies zoals het vroeger ook ging.


VERTREKTIJD

U wordt rond 16:30 uur verwacht in het Museumstation Beekbergen, niet veel later zal de stoomtrein vertrekken naar Dieren. De verwachting is dat u rond 20:30 uur weer terug bent in Beekbergen. Tijden onder voorbehoud.

 

Heeft u vragen over dit arrangement? Neem dan contact op via winkel@stoomtrein.org.

 

* Bij de prijs zit de reis per stoomtrein, het wilddiner, koffie, thee en water inbegrepen.
* Dit arrangement is niet geschikt voor kinderen t/m 11 jaar.
* Reserveren is verplicht, omdat het aantal zitplaatsen in de trein beperkt is.

* Genoemde tijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen.
* Het menu is momenteel nog niet bekend.
* Het verzorgen van speciale diëten (bijv. lactose intolerantie of allergieën) behoort, door de inrichting van onze keuken(s), niet tot de mogelijkheden. Voor sommige vormen van vegetarisme kan een uitzondering worden gemaakt waarbij een speciaal menu kan worden bereid tegen extra kosten. Wij verzoeken u vriendelijk dit kenbaar te maken tijdens uw reservering, er zal dan worden gekeken naar eventuele mogelijkheden.

 

Dit arrangement is ook te boeken als bedrijfsuitje of familiedag, informeer naar de mogelijkheden.

       

 Vanwege de beperkte ruimte in onze historische rijtuigen is het helaas niet mogelijk om kinderstoelen te plaatsen.