Pannenkoekenlunch 2019


Prijs:

Maak een keuze:
Datum:
Type kaartje:
 
 
Aantal:


  • Omschrijving

Stoom mee met de Pannenkoekenlunch Op dinsdag t/m donderdag in de mei- en herfstvakantie en op de vrijdagen van 19 juli t/m 30 augustus wordt het historische Wagon-Lits restauratierijtuig uit 1927 ingezet als speciaal pannenkoekenrijtuig. Wanneer de trein al stomend en fluitend in beweging komt, gaan de koks in de keuken van het rijtuig aan de slag zodat u even later kunt smullen van overheerlijke pannenkoeken. Een unieke beleving voor jong en oud.


VERTREKTIJD

De vertrektijd is om 10:45 uur vanaf het Museumstation Beekbergen (hier bent u terug om 13:19 of 15:00), daarnaast kunt u ook opstappen in Apeldoorn om 11:45 (hier bent u terug om 14:25). De stoomtrein zal rijden volgens de groene dienstregeling.

 

 

Heeft u vragen over dit arrangement? Neem dan contact op via winkel@stoomtrein.org.

 

 

* Bij de prijs zit de reis per stoomtrein, de lunch, koffie, thee en ranja inbegrepen.
* Kinderen t/m 3 jaar reizen gratis mee (op schoot), daar hoeft vooraf niet voor te worden gereserveerd.
* Reserveren is verplicht
, omdat het aantal zitplaatsen in dit rijtuig beperkt is.
* Het verzorgen van speciale diëten (bijv. lactose intolerantie of allergieën) behoort, door de inrichting van onze keuken(s), niet tot de mogelijkheden. Voor sommige vormen van vegetarisme kan een uitzondering worden gemaakt waarbij een speciaal menu kan worden bereid tegen extra kosten. Wij verzoeken u vriendelijk dit kenbaar te maken tijdens uw reservering, er zal dan worden gekeken naar eventuele mogelijkheden.

 

 

Dit arrangement is ook te boeken als bedrijfsuitje of familiedag, informeer naar de mogelijkheden.

 

       

 Vanwege de beperkte ruimte in onze historische rijtuigen is het helaas niet mogelijk om kinderstoelen te plaatsen.