Zondagse lunch 2019


Prijs:

Maak een keuze:
Datum:
Type kaartje:
 
 
Aantal:


  • Omschrijving

Stoom mee met de Zondagse lunchOp de zondagen van 14 april t/m 27 oktober (behalve tijdens Terug naar Toen) rijdt de VSM met een stoomtrein over de Veluwe. U kunt dan uw treinreis over de Koningslijn combineren met een overheerlijke lunch in de trein. Speciaal voor de lunch zal een origineel Wagon-Lits restauratierijtuig uit 1927 meerijden in de trein. De lunch zal bestaan uit verschillende belegde broodjes, een soepje en een warme hartige verrassing.

Met Pasen (21 & 22 april) en Pinksteren (9 & 10 juni) is de lunch op beide dagen mogelijk. Een mooi moment om bijvoorbeeld gezellig met de familie te lunchen. Ook heeft u de kans om uw vader of moeder extra in het zonnetje te zetten op Moederdag (12 mei) of Vaderdag (16 juni).VERTREKTIJD

De vertrektijd is om 10:45 uur vanaf het Museumstation Beekbergen (hier bent u terug om 13:19 of 15:00), daarnaast kunt u ook opstappen in Apeldoorn om 11:45 (hier bent u terug om 14:25). De stoomtrein zal rijden volgens de groene dienstregeling.


 

Sfeerimpressie

 

 

 

Heeft u vragen over dit arrangement? Neem dan contact op via winkel@stoomtrein.org.

 

 

* Bij de prijs zit de reis per stoomtrein, de lunch, koffie, thee en jus d'orange inbegrepen.
* Kinderen t/m 3 jaar reizen gratis mee (op schoot), daar hoeft vooraf niet voor te worden gereserveerd.
* Reserveren is verplicht
, omdat het aantal zitplaatsen in dit rijtuig beperkt is.
* Het verzorgen van speciale diëten (bijv. lactose intolerantie of allergieën) behoort, door de inrichting van onze keuken(s), niet tot de mogelijkheden. Voor sommige vormen van vegetarisme kan een uitzondering worden gemaakt waarbij een speciaal menu kan worden bereid tegen extra kosten. Wij verzoeken u vriendelijk dit kenbaar te maken tijdens uw reservering, er zal dan worden gekeken naar eventuele mogelijkheden.

 

 

Dit arrangement is ook te boeken als bedrijfsuitje of familiedag, informeer naar de mogelijkheden.

 

       

 Vanwege de beperkte ruimte in onze historische rijtuigen is het helaas niet mogelijk om kinderstoelen te plaatsen.