Bestel uw tickets eenvoudig online


Halloween Griezel-Express 26 oktober 2019 rit 1


€20,00

Aantal:


  • Omschrijving

Bij de treinreis van de Halloween Griezel-Express is niets zoals het lijkt. Met het invallen van de schemer komt Herr Hoff - de vloek van de VSM - samen met andere duistere figuren tot leven. De weerloze reizigers van de vorige edities van de Griezel-Express hebben meerdere trauma's opgelopen, wat er precies is gebeurd is nog altijd een raadsel. Tijdens deze editie reist u mee in één van onze rijtuigen om te genieten van deze bloedstollende reis.

 

Plotseling komt de stoomtrein tot stilstand op het verlaten station van Loenen. Loenen is omgetoverd tot een spookstation, gaat het u lukken om na afloop van de route door dit spookstation en omliggende weilanden weer in de trein te stappen om terug te keren naar uw beginstation?

 

U kunt dit jaar op zaterdag 26 oktober mee in deze horrortrein om de griezel-uitdaging aan te gaan. Als dat maar goed afloopt!

 

 

OPSTAPLOCATIES EN VERTREKTIJDEN

U kunt starten op het NS-station in Apeldoorn (18:45) of op het Museumstation Beekbergen (18:00). U bent in Apeldoorn weer terug rond 22:30, in Beekbergen rond 22:00. De tijden van terugkomst in Apeldoorn en Beekbergen zijn onder voorbehoud van eventuele uitloop van het evenement.

 

BELANGRIJKE INFORMATIE

Voordat u gaat reserveren willen wij u op de volgende punten wijzen:

  1. Deelname geschiedt geheel op eigen risico;
  2. Voor het bezoek aan het spookstation raden wij u aan uw kleding af te stemmen met de weersomstandigheden, daarnaast adviseren wij het dragen van stevige schoenen;
  3. Deelname aan de Griezel-Express raden wij af voor mensen die moeilijk ter been zijn, last hebben van flitslichten, rugklachten hebben, lijden aan hartkwalen of zwanger zijn. Indien u twijfelt, neem dan vooraf contact met ons op via halloween@stoomtrein.org;
  4. Minimale leeftijd voor deelname is 14 jaar, voor kinderen t/m 16 jaar is begeleiding van een volwassene verplicht .

 

 

Heeft u vragen over dit arrangement? Neem dan contact op via winkel@stoomtrein.org.

 

 

* Bij de prijs zit de reis per stoomtrein en het bezoek aan spookstation Loenen inbegrepen.
* Uw zitplaatskeuze in onze stoomtrein is vrij.

* Aankomsttijden zijn onder voorbehoud i.v.m. het mogelijke uitloop van het programma.
* Reserveren is verplicht om teleurstellingen te voorkomen, er zijn op de dag zelf geen kaarten te verkrijgen.

 
 

Dit arrangement is ook te boeken als bedrijfsuitje, informeer naar de mogelijkheden.

 

 

Sfeerimpressie